Wil je vrachtwagenmonteur worden en solliciteren voor onze vacature in Dongen, nabij Tilburg en Oss? Bij Jansen Hydrauliek Service hebben we een uitdagende positie beschikbaar. Als vrachtwagenmonteur ben je de sleutelfiguur in het onderhoud en de reparatie van vrachtwagens, met een focus op hydrauliek en elektra.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Wat houdt de vacature voor vrachtwagenmonteur in?

Werken als vrachtwagenmonteur in ons hydrauliekbedrijf betekent dat je betrokken bent bij alle facetten van vrachtwagentechniek. Je krijgt de kans om te werken met geavanceerde hydraulische en elektrische systemen in vrachtwagens. Daarnaast draag je bij aan het onderhoud en de reparatie van deze complexe voertuigen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opsporen en oplossen van technische problemen, het uitvoeren van periodieke controles en het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van de vrachtwagens. Naast de vacature voor vrachtwagenmonteur hebben we ook mogelijkheden voor montagemedewerkers, die zich richten op het assembleren van onderdelen en systemen. Dit is een fantastische kans om te groeien in een technologisch geavanceerde en ondersteunende werkomgeving.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Solliciteer op deze uitdagende functie

Ben jij klaar voor de uitdaging als vrachtwagenmonteur? Wij zoeken altijd naar hydraulische monteurs die ons team willen versterken. Als je wilt werken bij een elektrisch specialist en jouw carrière in de techniek wilt voortzetten, stuur dan je cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf. We zien je sollicitatie voor de vacature voor vrachtwagenmonteur graag tegemoet!

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen