30 jaar Jansen Hydrauliek Service

Van één servicebus naar twee vestigingen.

over ons veldstaal 300x300

Voertuig-gerelateerde hydrauliek projecten waar we trots op zijn.

Jansen Hydrauliek Service is een jong en modern bedrijf dat sinds 1994 is gespecialiseerd in voertuig-gerelateerde hydrauliek. Sinds de start van het bedrijf, toen op kleine schaal met een servicewagen op locatie werd gewerkt, hebben we een aanzienlijke groei doorgemaakt. Tegenwoordig zijn we werkzaam vanuit eigen vestigingen in Dongen en Oss.

 

Eigen engineering afdeling

Met onze eigen engineering afdeling kunnen wij samen met u werken naar de juiste transportoplossingen. Daarnaast werken onze engineers uw opbouw uit met een driedimensionale computertekening. Zo kunt u precies zien hoe uw opbouw er uit komt te zien. Onze engineers zijn altijd druk bezig met het blijven innoveren. Bij Jansen Hydrauliek Service staan we niet stil.

overons vliet 300x300

 

overons broekh 300x300

Spuiterij in eigen beheer.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een eigen spuiterij. Wij stralen en schooperen uw materieel om het daarna in uw bedrijfskleur(en) te spuiten. Onze vakbekwame spuiters staan voor u klaar. Door een spuiterij in eigen beheer kunnen wij onder andere uw huidige materiaal samen met de werkplaats volledig opknappen. Zo heeft u weer mooi materieel waar u jaren vooruit kan!