Ben jij gefascineerd door vrachtwagentechniek in regio Dongen? Jansen Hydrauliek Service, met vestigingen in Dongen en Oss, is gespecialiseerd in deze boeiende branche. Wij focussen ons op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van vrachtwagentechniek, van hydraulische systemen tot elektrische componenten in vrachtwagens.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Wij zijn gespecialiseerd in vrachtwagentechniek en zoeken medewerkers

Als expert in vrachtwagentechniek, bieden we bij ons hydrauliekbedrijf diverse carrièremogelijkheden aan voor diegenen die gepassioneerd zijn door deze technologie. We hebben momenteel vacatures openstaan voor montagemedewerkers, waarbij je je vaardigheden toepast op het monteren en installeren van complexe vrachtwagensystemen. Daarnaast zoeken we carrosseriebouwers, specialisten in het ontwerpen, bouwen en repareren van de carrosserie van vrachtwagens. Deze functies zijn onmisbaar in het onderhouden van de hoge kwaliteitsstandaarden die wij nastreven in vrachtwagentechniek. Of je nu ervaring hebt in hydraulische systemen, elektra of carrosseriebouw, jouw expertise kan een waardevolle bijdrage leveren.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Ga aan de slag bij ons bedrijf

Wil jij je carrière in vrachtwagentechniek voortzetten en solliciteren voor vrachtwagenmonteur of een andere functie? Wij zijn een elektrisch specialist die altijd op zoek is naar gedreven medewerkers. Heb je interesse in vrachtwagentechniek? Solliciteer dan bij ons en zet je vaardigheden in voor innovatieve en uitdagende projecten. Stuur je cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en word onderdeel van ons professionele team.

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen