Ben je op zoek naar een uitdagende rol als monteur technische dienst in de regio Tilburg? Jansen Hydrauliek Service, met vestigingen in Dongen en Oss, is op zoek naar een deskundige monteur die gespecialiseerd is in voertuig-gerelateerde hydrauliek. Wij bieden een dynamische werkomgeving aan waar je jouw technische vaardigheden volledig kunt benutten en verder kunt ontwikkelen.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Wat ga je doen als monteur technische dienst?

Als monteur technische dienst bij ons hydrauliekbedrijf ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de betrouwbaarheid en functionaliteit van hydraulische systemen in diverse voertuigen. Je bent verantwoordelijk voor het regelmatig onderhouden, repareren en optimaliseren van deze systemen. Jouw takenpakket omvat het nauwkeurig diagnosticeren en oplossen van problemen, waarbij jouw diepgaande kennis van hydrauliek en elektra belangrijk is. Dit vereist een gedetailleerd inzicht in hydraulische schema's en de vaardigheid om mechanische storingen effectief te adresseren.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Andere openstaande vacatures

Naast de functie van monteur technische dienst hebben wij ook een vacature voor elektrisch specialist openstaan, gericht op elektrische systemen. Wil je je liever bezighouden met vrachtwagenmontage? Dan is de vacature voor montagewerker wellicht wat voor jou. Al onze vacatures zijn bijzonder geschikt voor technische professionals die gepassioneerd zijn over innovatie en techniek, en die hun vaardigheden willen inzetten in een dynamische en vooruitstrevende werkomgeving.

Solliciteer direct voor deze functie

Ben je geïnteresseerd in de functie van monteur technische dienst? Als elektrisch specialist zijn we continu op zoek naar gepassioneerde technische medewerkers die ons team willen versterken. Solliciteer vandaag nog en stuur jouw cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf in de hydraulieksector.

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen