Heb je interesse in een vacature voor montagemedewerker in regio Oss? Jansen Hydrauliek Service, met vestigingen in Dongen en Oss, is op zoek naar gemotiveerde en vaardige montagemedewerkers. Als montagemedewerker speel je een sleutelrol in het samenstellen en installeren van hydraulische systemen, essentieel voor onze bedrijfsvoering.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Wat houdt de vacature voor montagemedewerker in?

De vacature voor montagemedewerker betekent werken aan de voorhoede van hydraulische techniek. Je taken omvatten het monteren van hydraulische systemen, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waarborgen van een efficiënte werking. Deze functie is nauw verwant met de functie vrachtwagenmonteur, waarbij technische expertise en precisie centraal staan. Als je interesse hebt om te solliciteren als vrachtwagenmonteur, bieden we je deze kans ook aan.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Solliciteer direct voor deze functie en kom ons team versterken

Ben je enthousiast geworden over de vacature voor montagemedewerker? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatiebrief naar ons hydrauliekbedrijf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als elektrisch specialist zijn we altijd op zoek naar technisch onderlegde medewerkers. Deze vacature is een perfecte kans voor iemand die zich verder wil ontwikkelen in de techniek. Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze vacature voor technisch specialist – bij ons zijn er volop mogelijkheden om te groeien en je vaardigheden uit te breiden.

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen