Ben jij de technisch specialist die wij zoeken voor de vacature voor onze vestigingen in Dongen en Oss? Bij Jansen Hydrauliek Service zijn we op zoek naar een vakkundige technisch specialist, gespecialiseerd in voertuig-gerelateerde hydrauliek. Wij bieden een uitdagende rol aan waarbij je jouw expertise in hydrauliek en elektra volledig kan benutten. Sluit je aan bij ons dynamische team en draag bij aan de technologische vooruitgang in de wereld van hydraulische voertuigen.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Wat ga je doen als technisch specialist binnen ons bedrijf?

Als je solliciteert voor de vacature technisch specialist, speel je een sleutelrol in het onderhoud en de ontwikkeling van hydraulische systemen. Jouw dagelijkse taken omvatten het analyseren van storingen, het uitvoeren van nauwkeurige reparaties en het aanbrengen van verbeteringen in bestaande systemen. Je werkt nauw samen met andere teamleden om technische oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast is er ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling binnen deze functie. Naast de vacature voor technisch specialist, hebben we bij ons bedrijf ook andere vacatures openstaan. De vacature voor montagemedewerker is bijvoorbeeld speciaal gericht op de montage van vrachtwagens, waarbij jouw technische vaardigheden en oog voor detail onmisbaar zijn.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Reageer op de vacature voor technisch specialist en versterk ons team

Heb je interesse in de vacature voor technisch specialist of in een van onze andere technische functies? Wacht dan niet langer en stuur jouw cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn als elektrisch specialist altijd op zoek naar gepassioneerde technische medewerkers die ons team willen versterken. Als technisch specialist bij ons bedrijf, krijg je de kans om te werken in een omgeving waar innovatie en technische expertise centraal staan. Grijp deze unieke kans en groei samen met ons!

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen