Wil jij solliciteren als vrachtwagenmonteur? Bij Jansen Hydrauliek Service in Dongen en Oss bieden we jou deze kans aan. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hydrauliek en elektra, en als vrachtwagenmonteur speel je een belangrijke rol in het onderhoud en de reparatie van vrachtwagens. Wij zoeken iemand met technisch inzicht en een passie voor grote voertuigen.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Solliciteren als vrachtwagenmonteur brengt voordelen met zich mee

Solliciteren als vrachtwagenmonteur bij ons hydrauliekbedrijf betekent dat je werkt in een omgeving waar jouw vaardigheden gewaardeerd en verder ontwikkeld worden. Je werkzaamheden omvatten het diagnosticeren en oplossen van storingen, het uitvoeren van reparaties en het verrichten van regulier onderhoud aan vrachtwagens. Daarnaast krijg je de kans om te werken met hydraulische en elektrische systemen, waardoor je vaardigheden zich steeds verder ontwikkelen. Onze ideale kandidaat voor de vacature voor vrachtwagenmonteur is iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en zich inzet voor het leveren van uitstekende service.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Solliciteer direct voor onze vacature

Wil je je carrière als vrachtwagenspecialist beginnen of voortzetten? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Als jij geïnteresseerd bent in het solliciteren als vrachtwagenmonteur, stuur dan je cv en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Naast vrachtwagenmonteurs, hebben wij als elektrisch specialist ook regelmatig vacatures voor technisch specialisten openstaan, waardoor je diverse kansen hebt om je loopbaan bij ons te ontwikkelen.

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen