Ben jij de vrachtwagenspecialist in regio Oss die wij zoeken? Bij Jansen Hydrauliek Service is er een plek voor jou op een van onze locatie in Oss of Dongen. Als vrachtwagenspecialist ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van vrachtwagenhydrauliek. Jouw expertise is belangrijk voor het succesvol functioneren van de voertuigen van onze klanten.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Ga bij ons bedrijf aan de slag als vrachtwagenspecialist

Als vrachtwagenspecialist speel je een belangrijke rol in ons team. Bij ons kun je aan de slag als carrosseriebouwer, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwerpen, bouwen en repareren van de carrosserie van vrachtwagens. Deze functie vereist nauwkeurigheid en een oog voor detail, essentieel voor het garanderen van veiligheid en kwaliteit. Daarnaast hebben we een vacature voor montagemedewerker, waarbij je je richt op het assembleren van onderdelen en systemen in vrachtwagens. In deze rol combineer je technische vaardigheden met praktisch inzicht om te zorgen dat de vrachtwagens optimaal functioneren.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Reageer op deze vacature

Ben je geïnteresseerd in de rol van vrachtwagenspecialist? Als elektrisch specialist zijn we altijd op zoek naar gedreven medewerkers. Wij hebben diverse vacatures openstaan waar je je passie voor vrachtwagens volledig kunt benutten. Dit is jouw kans om te werken in een dynamische en technisch uitdagende omgeving. We horen graag van je! Stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen