Wij hebben een vacature voor hydrauliek monteurs openstaan bij Jansen Hydrauliek Service in Dongen en Oss. Deze vacature is ideaal als je een uitdagende functie zoekt in de voertuig-gerelateerde hydrauliek. Als hydrauliek monteur speel je een belangrijke rol in ons bedrijf. Je werkt aan diverse projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhouden, repareren en installeren van hydraulische systemen.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Wat houdt de vacature voor hydrauliek monteurs in?

Als jij reageert op de vacature voor hydrauliek monteurs van ons hydrauliekbedrijf, word je onderdeel van een team dat zich specialiseert in de hydrauliek van voertuigen. Je takenpakket omvat het diagnosticeren van storingen, het uitvoeren van reparaties en het verrichten van periodiek onderhoud aan hydraulische systemen in voertuigen. Deze rol vereist een combinatie van technische kennis en praktische vaardigheden, vergelijkbaar met de vaardigheden die nodig zijn voor de vacature voor montagemedewerker in Oss.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Kom ons team versterken

Heb je een passie voor voertuiggerelateerde hydrauliek en ben je geïnteresseerd in de vacature voor hydrauliek monteurs? Wacht dan niet langer en stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw vaardigheden in het werken met complexe hydraulische systemen in voertuigen zijn precies wat wij als elektrisch specialist zoeken. Naast hydrauliek monteurs zijn we ook op zoek naar technische medewerkers op diverse gebieden. Grijp deze kans om te werken aan de voorhoede van voertuigtechnologie en word onderdeel van ons deskundige team!

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen