Zoek jij een functie als technisch medewerker in regio Dongen? Dan is de vacature voor technisch medewerker bij Jansen Hydrauliek Service wat voor jou. We zijn op zoek naar enthousiaste en kundige technische medewerkers die ons team komen versterken. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, waar kwaliteit en technische expertise voorop staan.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Wat houdt de vacature voor technisch medewerker in?

De vacature voor technisch medewerker houdt in dat je werkt aan diverse uitdagende projecten binnen ons hydrauliekbedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en optimaliseren van hydraulische en elektrische systemen. Deze functie biedt de kans om je vaardigheden in praktijk te brengen en verder te ontwikkelen. Naast deze rol hebben we ook vacatures voor montagemedewerkers, waarbij je actief betrokken bent bij het assembleren van complexe systemen. Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch en vooruitstrevend team in de wereld van hydrauliek en elektra.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Kom ons team versterken

Zie jij jezelf als onze nieuwe technisch medewerker? Aarzel dan niet en reageer op de vacature voor technisch medewerker. Als je een passie hebt voor techniek en wilt werken bij een elektrisch specialist, dan is dit je kans. Stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en grijp de mogelijkheid om deel uit te maken van ons deskundige team in Dongen en Oss. We zijn benieuwd naar jouw unieke talenten en hoe jij ons team kunt versterken! Wacht dus niet langer met solliciteren als technisch medewerker.

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen