Wil jij solliciteren als technisch medewerker? Bij Jansen Hydrauliek Service in Dongen en Oss zoeken we technische medewerkers die met passie werken aan hydrauliek en elektra. Als jij affiniteit hebt met techniek en uitdagingen niet uit de weg gaat, ben je de perfecte kandidaat voor ons. In ons bedrijf draait alles om het bieden van topkwaliteit in hydraulische diensten en daarvoor hebben we jou nodig.

Meer informatie over deze functie?

Bel ons direct

Solliciteren als technisch medewerker bij een dynamisch bedrijf

Solliciteren als technisch medewerker betekent dat je een sleutelrol speelt in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van hydraulische systemen. Onze vacature voor technisch medewerker biedt je de kans om je te ontwikkelen in zowel hydrauliek als elektra. Je werkt aan uiteenlopende projecten, van kleine reparaties tot grote installaties. Jouw dagelijkse taken zullen variëren van het oplossen van technische problemen tot het uitvoeren van preventief onderhoud, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.

Voertuig-gerelateerde hydrauliek
Voor de transportbranche en industrie
Compleet productprogramma

Kom ons team versterken

Ben je geïnteresseerd in het solliciteren als technisch medewerker? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons hydrauliekbedrijf toe via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als elektrisch specialist zoeken we altijd naar gepassioneerde technische medewerkers die ons team willen versterken. Dit is jouw kans om te werken in een vooruitstrevende omgeving waar jouw vaardigheden echt gewaardeerd worden. Zo kan je bij ons ook solliciteren als montagemedewerker.

Algemeen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen

Administratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0162 370 250
De Slof 19
5107 RH Dongen