logotype

Van Esch

Voor van Esch heeft Jansen Hydrauliek in geheel eigen beheer een container gestraald , hersteld en opnieuw gespoten in de bedrijfkleur van van Esch uit Cromvoirt

Berk Wegenbouw - Oss

De, bij Jansen Hydrauliek Service opgebouwde, Scania demotruck is onlangs voorzien van de bedrijfskleuren van de nieuwe eigenaar: Berk Wegenbouw. Zowel de kipper als de cabine van de truck zijn opnieuw gespoten in de spuitcabine van Jansen Hydrauliek.

Rasenberg - Wagenberg

De gebruikte ATM trailer van Rasenberg is bij Jansen Hydrauliek Service opgeknapt en gespoten in de bedrijfskleur van de klant.

Gebr. van Broekhoven - Tilburg

Gebr. van Broekhoven heeft bij Jansen Hydrauliek Service diverse kleine aanpassingen laten uitvoeren aan hun gebruikte DAF XF105. Om de trekker weer  in nette staat te krijgen zijn kleine deuken herstelt, roest verwijderd en is de gehele cabine strak gezet en overgespoten in Ultra Marine Blauw. Om het plaatje compleet te maken is bij deze trekker ook het volledige chassis, de velgen en de brandstoftank behandeld en overgespoten.

Dalm - Werkendam

Voor Dalm uit Werkendam heeft Jansen Hydrauliek een bestaande MB Actros Triple Voertuig voorzien van een nieuwe cabinekleur. Diverse cabine beschadigingen gerepareerd, geschuurd, en gespoten in Dalm oranje.