logotype

Projecten

Aannemingsbedrijf Jan Selten B.V. - Uden

Aan Aannemingsbedrijf Jan Selten uit Uden heeft Jansen Hydrauliek Service een opbouw op een VOLVO 8x4 met x drive vooras geleverd. Deze VOLVO is voorzien van een HMF 1643 Z kraan en een 30 tons titan haakarmsysteem.

Van Der Donk Transport - Vinkel

Voor Van Der Donk Transport uit Vinkel heeft Jansen Hydruauliek een SCANIA 8x4 voorzien van een HMF 2620 en een Hydrolift Haakarmsysteem in combinatie met een Containerbak voorzien van multikappen en een franse achterklep.

Verhoeks - Appeltern

Voor Verhoeks Overslag hebben we een speciale Jansen Hydrauliek oplegger gebouwd conform de wensen van Verhoeks. Kiptrailer wordt gebruikt om in korte tijd schepen te lossen en het los gestorte product in depot te rijden. De JHS kiptrailer heeft een verzwaard TRIAS onderstel met X besturing. Door de X besturing is de JHS kiptrailer super wendbaar en geeft minimale slijtage op de banden, gezien er veelvuldig scherp gemaneuvreerd moet worden was dit een harde eis van Verhoeks.  Na een week en ettelijke tonnen product  verzet te hebben blijkt het geheel perfect te werken, echter het concept is zo snel in lostijd dat er hier en daar wat extra geleidingen moeten worden aangebracht om een nog bruikbaarder concept te creëren. Al met al ook nog een heel mooi plaatje. De kipperbak is een HYVA concept met extra versterkingen en slijtvaste binnen beplating. Door de goede samenwerking tussen alle partijen hebben we een perfect concept neergezet.  

Swanenberg - Den Bosch

Voor Swanenberg Handelsonderneming uit Den Bosch heeft Jansen Hydrauliek Service 3x een VOLVO FMX 8x4 voorzien van achteroverkippers. Bij deze kippers heeft Jansen een 'schaar' tussen de kipperbak en het hulpchassis bevestigd voor extra stabiliteit.

Verhoeven - Hilvarenbeek

Voor Verhoeven uit Hilvarenbeek heeft Jansen Hydrauliek Service een VOLVO 4x2 voorzien van een Portaalsysteem met JHS afstandsbediening