logotype

Welkom bij Jansen Hydrauliek Service

Jansen Hydrauliek is een jong en modern bedrijf dat sinds 1994 is gespecialiseerd in voertuig-gerelateerde hydrauliek en intern transport. Sinds de start van het bedrijf, toen op kleine schaal met een servicewagen op locatie werd gewerkt, hebben we een aanzienlijke groei doorgemaakt. Naast het verlenen van een uitstekende service en kwalitatief onderhoud, bieden we een breed pakket aan diensten en gerenommeerde merken. We leveren maatwerk en trachten onszelf te onderscheiden door onze klantgerichte werkwijze en nazorg: kwaliteit is een keuze.

Medio 2004 betrokken we ons nieuwe bedrijfspand op industrieterrein Tichelrijt in Dongen. Vanuit dit nieuwe pand biedt Jansen Hydrauliek een totaalaanbod waarbij steeds de behoeften van de eindgebruiker centraal staan. Met de uitbreiding van het bedrijf in 2007, kunnen we naast de advisering, engineering en assemblage, ook het spuitwerk in eigen beheer uitvoeren.

Door te streven naar functionele oplossingen, heeft Jansen Hydrauliek een groot aantal langetermijn relaties opgebouwd met zowel eindgebruikers als truckdealers. Elke aanvraag wordt even zorgvuldig als doordacht in behandeling genomen.
Samengevat staat onze aanpak voor:
- een onafhankelijk advies op maat;
- gedetailleerde engineering;
- een duidelijk omschreven aanbod;
- het nakomen van afspraken en het leveren van een gedegen service.