Engineering

Om voorop te lopen in de huidige markt denkt Jansen Hydrauliek Service mee in oplossingen voor problemen waar u in uw werk tegen aan loopt. Hiervoor beschikken wij over een werkvoorbereiding/engineering afdeling.

Jansen Hydrauliek Service streeft naar een “First Time Right” policy. Dit houdt in dat onze monteurs zorg dragen voor een hoog kwalitatief product. Daarnaast betekent dit ook dat wij u de mogelijkheid kunnen aanbieden om een totaal beeld te krijgen van het door u bestelde voertuig alvorens er gestart wordt met de opbouw van deze. Om dit te realiseren is de afdeling werkvoorbereiding en engineering betrokken bij het gehele traject van verkoop tot oplevering. Zij zorgen ervoor dat u ziet wat u krijgt. Indien gewenst kunnen er nog aanpassingen plaats vinden.

Om voorop te lopen in de huidige markt denken wij mee in oplossingen voor problemen waar u in uw werk tegen aan loopt. Denk hierbij aan systemen die de last in uw kraan tijdens de vlucht automatisch wegen. Dit zonder extra handelingen van de chauffeur. Hierdoor verloopt het proces van laden en afvoeren efficiënter . Ook systemen om trucks middels een radiografische bedieningen te laten rijden behoren tot het aanbod van JHS.

Klik op de afbeeldingen om te vergroten

JHS Hydrive

Projecten die wij eerder hebben uitgevoerd:

 

Bekijk alle projecten

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag bij u langs! Of maak vrijblijvend een afspraak bij een van onze vestigingen.